Web Analytics Made Easy - Statcounter

محقق و پژوهشگر دانشگاه آزاد شیراز در موفق به طراحی مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب استان فارس شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان و نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» که با حضور ریاست مجلس کار خود رو آغاز کرده بود و در ادامه میزبان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت زنان ریاست جمهوری، برخی نمایندگان، وزیر آموزش و پرورش، معاون وزیر جهاد کشاورزی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بود، با معرفی و تقدیر از برگزیدگان این جشنواره، با حضور طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.

این جشنواره به صورت ملی با اهداف ایجاد بستری مناسب برای تکریم مقام والای اندیشمندان و نخبگان عرصه علم و فناوری، شناسایی و معرفی پژوهشگران، فناوران و نوآوران دانشگاه، کشف استعداد‌های برتر، ایجاد انگیزه در مخترعان، مبتکران، نوآوران، فن‌آفرینان و پژوهشگران دانشگاه، آشنایی با استعداد‌ها و توانمندی‌های کشور، گسترش تجربه‌های علمی در سطح دانشگاه و فراهم سازی فضایی پرشور و رقابتی بین پژوهشگران برگزار شد و لازم به ذکر است داوری جهت انتخاب برگزیدگان ابتدا توسط واحد‌های دانشگاهی، سپس توسط استان‌ها و در نهایت با حضور ۳۲ داور شامل نمایندگان معاونت‌های تخصصی، اعضای هیات علمی واحد‌های دانشگاهی و مدیران کل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در دبیرخانه جشنواره، صورت پذیرفت.

علی حسینی، نماینده دانشگاه آزاد شیراز به عنوان یکی از برگزیدگان این جشنواره تقدیر شد. این پژوهشگر جوان شیرازی که تنها نماینده فارس در دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ بوده است، پیش‌تر به عناوین پژوهشگر برتر و فناور برتر در دانشگاه آزاد شیراز و باشگاه پژوشگران جوان و نخبگان نیز دست یافته است، بیش از ۱۹ مقاله ISI، علمی پژوهشی و...، دو طرح پژوهشی درون دانشگاهی، دو طرح پژوهشی برون دانشگاهی با شرکت آب و فاضلاب استان فارس و دو طرح نوظهور با وزارت دفاع را نیز در کارنامه خود دارد.

محقق و پژوهشگر طرح مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب که آن را در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد گفت: حذف هزینه‌های گزاف برای شناسایی خطوط از مزیت‌های این طرح است. اپلیکیشن مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب از آنجا به وجود آمد که خطوط لوله و شبکه در مراکز شهری و روستایی قابل رؤیت نیست و مدفون در زیرزمین است و بر این اساس باید هزینه گزافی صرف شود تا این خطوط شبکه را پیدا کنیم و بر اساس آن‌ها بتوانم تعمیرات و مسائل دیگر را انجام بدهیم.

حسینی افزود: در این طرح پژوهشی که با آب و فاضلاب استان فارس داشتیم، فناوری واقعیت افزوده را برای مصورسازی خطوط لوله و شبکه پیشنهاد دادیم. این فناوری باعث تلفیق محتوای محیط مجازی با محیط حقیقی می‌شود و در نتیجه باعث ایجاد درک بصری بهتری برای کاربر می‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون کاربران این اپلیکیشن مسئولان و کارکنان آب و فاضلاب شهرستان شیراز هستند، اضافه کرد: وقتی این طرح انجام شد و به نتایج بسیار بسیار مثبت و دقیقی رسیدیم بر اساس موقعیت مکانی خطوط لوله و شبکه، توانستیم مصورسازی دقیقی را برای کاربران بر اساس یک اپلیکیشن کاملاً بومی ایجاد کنیم.

حسینی مزیت‌های این طرح را تحلیل دقیق و فنی‌تر و در نتیجه کاهش هزینه‌های تعمیرات ذکر کرد و یادآور شد: کاهش زمان، هزینه آموزش و افزایش اثربخشی و در نتیجه بهره‌وری بیشتر و کاهش هزینه‌های گسترش و حذف هزینه‌های گزاف برای شناسایی خطوط لوله و شبکه از دیگر مزیت‌های طرح مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری دانشگاه آزاد اسلامی پژوهشگران برتر آب و فاضلاب دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت از ۴۱ مورد تعرض به خطوط لوله انتقال نفت در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت این رقم نسبت به سال قبل از آن کاهش داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: در سال 1402 بالغ بر 41 مورد تعرض به خطوط لوله انتقال نفت ایران رخ داد که با اقدامات به‌موقع، از این تعداد 25 مورد به برداشت نفت یا فرآورده منجر نشد.

وی افزود: نسبت به سال 1401 که 47 مورد انشعاب غیرمجاز با 35 مورد برداشت نفت‌ یا فرآورده داشتیم، میزان سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش داشته است.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد