Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا شفاعتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان اینکه شرکت زیست فناوران طب شفا با محصول کیت تشخیص سرطان و دفع پیوند در رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده است، اظهار کرد: این محصولات تاکنون در کشور تولید نشده و از سایر کشورهای به ایران وارد و در اختیار بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها قرار می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه محققان حاضر در این شرکت توانستند که این محصولات را به صورت فناوری بومی در آورده و برای نخستین بار در کشور تولید کنند.

وی ادامه داد: کیت‌های تشخیص سرطان دهانه و گردن رحم، رد و دفع پیوند و واکسن نو ترکیب برای مقابله با ویروس نیوکاسل برای نخستین بار در کشور تولید شده است. هر سال ویروس نیوکاسل هزینه‌های گزافی را بر صنعت طیور کشور وارد می‌کند، در نتیجه این واکسن می‌تواند کمک شایانی به صاحبان مرغداری‌ها کند. 

شفاعتی تصریح کرد: کیت‌های تشخیص سرطان دهانه و گردن رحم، رد و دفع پیوند به مرحله تولید انبوه و تجاری سازی رسیده است. همچنین واکسن نیوکاسل نیز مراحل آزمایشگاهی را به خوبی سپری کرده و در انتظار مجوز و تاییده سازمان‌های دامپزشکی و غذا و دارو است. 

مدیر عامل شرکت زیست فناوران طب شفا با بیان اینکه تکنولوژی ساخت این کیت‌های سرطان در انحصار شرکت داروسازی بایوژن آمریکا است، گفت: متاسفانه این شرکت تا کنون حاضر نبود تکنولوژی ساخت کیت تشخیص سرطان را در اختیار سایر شرکت‌ها و کشورها قرار دهد که خوشبختانه محققان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی توانستند به این علم دست یابند. همچنین واکسن نوترکیب نیز در کشور برای اولین بار تولید شده است و قبل از آن واکسن‌ها بر اساس ویروس کشته یا ضعیف شده، ساخته می‌شدند.

وی از کاهش هزینه‌های تشخیص و درمان بیماری سرطان خبر داد و گفت: واکسن‌های وارداتی که بیماران مبتلا به سرطان استفاده می‌کنند حدود ۱۶ میلیون تومان است؛ اما مشابه ایرانی آن حدود ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.

شفاعتی درباره تفاوت‌های کیت‌های آمریکایی و ایرانی عنوان کرد: تا کنون برای تشخیص رد پیوند باید از بافت نمونه برداری صورت می گرفت؛  این کیت تشخیصی تولید شده در کشور از طریق خون و بزاق افراد می‌تواند پاسخ مناسب را ارائه دهد. همچنین کیت‌های تشخصی سرطان رحم که در آمریکا تولید می‌شوند زمانی سرطان را تشخیص می‌دهند که بیماری وارد فاز سوم شده است؛ اما کیت‌های داخلی می‌توانند در فاز اول این بیماری را تشخیص دهند. 

این پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه عمر بیماران پیوند اعضا در ایران طولانی یا طبیعی نیست؛ چرا که تا کنون تشخیص به موقع و به هنگامی برای رد یا دفع پیوند صورت نمی‌گرفته است که این مشکل نیز با تولید این کیت حل خواهد شد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1141738 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تشخیص سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

شهروز همتی با بیان اینکه در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند،بیان کرد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا  هوش مصنوعی بوده است اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت است.
وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه ها براساس نیازسنجی ها ارائه می شود و پیش بینی می شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.
نقش مهم شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی در ارائه خدمات
در ادامه این رویداد،پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره نقش شرکت های دانش بنیان حاضر در این کنگره در افزایش سطح علمی مخاطبان وشرکت های مخاطب کنگره گفت: این شرکت ها با آوردن فناوری های جدیدووابسته به هوش مصنوعی، تشخیص هارادر آزمایشگاه به روز، دقیق و سریع تر می کنندزیراهرچه دستگاه ها دقیق تر عمل کنند می توانند در تشخیص بهتر موثر باشند.
وی افزود: نقش شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی و تولید کیت های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.
زرنانی اضافه کرد:دراین صورت می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولیدی کیت های دانش بنیان به طورغیرمستقیم باسلامت بیماردرارتباط هستند.
وی درباره اینکه با وجود بیش از  ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت به چه صورت است افزود: آزمایشگاه ها مهم ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری های بالینی به شمار می آیند. پزشک با توجه به علایم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه ها می توانند این موارد را برطرف کنند.
زرنانی اظهار کرد: آزمایشگاه هادرنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در تمام سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه ها کمک کننده هستند.
وی درپایان گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.
فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور
همچنین، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درحاشیه این کنگره گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسایل روز آزمایشگاهی و پیشرفت های تکنولوژی صورت گرفته، نیازهای روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با تکنولوژی و مسایل جدید آزمایشگاه ها آشنا کنیم.
وی افزود: پنل های کنگره به صورتی است که در تعدادی از آنان به نقش وجایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته می شود بسیاری از برنامه های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه های علمی صورت می گیرد و همکاران با داده های این آزمایشگاه ها در مراکز درمانی تیم مراقبت را هدایت می کنند لذا برگزاری اینگونه کنگره ها اهمیت بالایی دارد.
حمزه لو با این بیان که در سطح کشور ۶۰۰۰ آزمایشگاه داریم که ۴۰هزار نفر در آنان فعالیت دارند، ادامه داد: موضوع روز آزمایشگاه فناوری های دنیاست بحث آزمایشگاه بر روی یک تراشه، پرداختن به موضوعات ژنتیکی وترکیب موارد با هوش مصنوعی از جمله موارد مهم است که در پنل ها سعی شده به این موضوعات پرداخته شود
وی بر اهمیت نقش آزمایشگاه ها تاکید و اظهار کرد: موضوعات هوش مصنوعی درتشخیص زودهنگام یک بیماری و پیش گویی کردن برخی بیماری ها دستاورد خوبی است که امیدواریم بتوانیم در کشورمان در این زمینه پیش رو باشیم.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند