Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده‌های آن‌ها با حضور علی سروری مجد، رئیس حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و محمد مهدی فداکار، معاون توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه عصر امروز، جمعه ۱۰ اردیبهشت در سالن شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد مهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد: مراسم تجلیل از بازنشستگان این دانشگاه از سال ۹۵ تا کنون به‌صورت شایسته برگزار نشده بود که به لطف خداوند و تلاش همکاران امسال این مراسم برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی  با تاکید بر اینکه همکاران بازنشسته نباید فراموش شوند، گفت: در حل حاضر همکاران مشکلات بسیاری دارند، با کمک دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و تلاش همکاران در این معاونت این مشکلات نسبت به گذشته کمتر شده است. البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله باقی مانده است.

وی با گرامی داشت یاد و خاطره کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که فوت شده‌اند، افزود: متاسفانه در دوران کرونا ۳ نفر از همکاران فوت شدند که یاد آن‌ها همواره زنده است.

فداکار صحبت‌ها و تسهیلات دانشگاه آزاد اسلامی برای بازنشستگان این دانشگاه را در سه محور برشمرد و تصریح کرد: آیین نامه اولیه کانون بازنشستگان تهیه شده است. این کانون قرار است پایگاهی باشد تا ارتباط بازنشتگان با دانشگاه باقی بماند و ضمن تسهیلاتی به بزرگواران ارائه شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بیمه تکمیلی بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان با شرکت مربوط هماهنگ شده  است و به زودی اعلام می‌شود. هزینه بیمه امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. سال گذشته هزینه پرداخت بیمه حدود ۸۵ هزار تومان بود اما امسال به ۶۵ هزار تومان برای هر فرد کاهش داشته است.

وی افزود: بنده به همکاران قدیمی خود توصیه می‌کنم از بیمه تکمیلی و خدمات درمانی استفاده کنند چراکه در حال حاضر هزینه‌های درمان مقل دندان بسیار گزاف است.
فداکار با بیان این‌که همکاران بازنشسته حق دارند از خدماتی مانند مجتمع رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند، گفت: صدور کارت شناسایی برای بازنشستگان در این راستا به‌زودی صادر خواهد شد. 

گفتنی است، در پایان این مراسم از خانواده‌های آقایان خالصی، تفنگ سازان و شهپر فردوس از کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی که در ایام کرونا فوت شده بودند، تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1138630 برچسب‌ها بازنشستگان بیمه دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بازنشستگان بیمه دانشگاه آزاد اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۰۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • گرامیداشت سالروز استاد مرتضی مطهری و روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند و هنر آموختند
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند تا هنر بیاموزند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • ارائه خدمات به اتباع خارجی با کارت شناسایی جدید انجام می‌شود
  • پاسداشت خدمات بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در روز معلم
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان