Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: در دانشگاه آزاد برای اولین‌بار به دانشجوی دکترایی که محصول دانش‌بنیان یا شرکت دانش‌بنیان دارد، با همان محصول اجازه دفاع داده می‌شود. یعنی فرآیندهای پژوهش به سمت کاربردی بودن می‌رود.

به گزارش ایسنا، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در برنامه نشست خبری امروز دانشگاه در خصوص برنامه‌های این دانشگاه برای افزایش کیفیت پژوهش در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا گفت: ما به دنبال کیفی‌سازی و کاربردی‌سازی پژوهش‌ها هستیم و در طرح پایش دانشگاه که یک طرح ملی است و زحمت بسیاری برای آن کشیده شده، برای اولین‌بار در کشور، نظام موضوعات پژوهشی کاربردی در دانشگاه آزاد استوار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص توضیح داد: در دانشگاه آزاد، عمده پژوهش‌هایی که پس از استقرار نظام پایش انجام می‌شود، پژوهش‌هایی است که حتما یک نفر مشتری دارد و حتما در راستای حل مسئله پژوهشی یک مجموعه یا شرکت یا سازمانی باشد. وقتی پژوهش به سمت کاربرد رفت و مشتری داشت، خود به خود کیفیت هم جزو برنامه پژوهش خواهد شد.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد با بیان این‌که در سال آینده با توجه به استقرار جدی طرح پایش در دانشگاه، از نظر کیفیت پژوهش و کاربردی بودن پژوهش هم تحولات جدی خواهیم داشت، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اولین نظام آموزش عالی است که پایان‌نامه‌های محصول‌محور را تعریف می‌کند؛ یعنی پایان‌نامه‌ای که خروجی آن یک متن نیست، بلکه یک محصول است.

وی افزود: در دانشگاه آزاد برای اولین‌بار به دانشجوی دکترایی که محصول دانش‌بنیان یا شرکت دانش‌بنیان دارد، با همان محصول اجازه دفاع داده می‌شود. یعنی فرآیندهای پژوهش به سمت کاربردی بودن می‌رود.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات بودجه پژوهشی این دانشگاه، گفت: در بحث بودجه پژوهشی ما دو موضوع را مورد توجه قرار دادیم؛ اول این‌که پژوهشی که مشتری ندارد، هزینه کردن برای آن کار کم‌فایده کردن است. وقتی برای پژوهش مشتری تعریف می‌کنید، خود به خود تعریف می کنید که برایش هزینه و درآمد ایجاد کنید.

وی ادامه داد: نکته دوم صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد است. صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد که تقریبا یک سال است که به طور جدی فعالیت می‌کند، تا الان نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان، سرمایه ثبتی دارد و انشاءالله در برنامه رویداد گام دوم هم تنها  از طرف صندوق پژوهش دانشگاه ۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های پژوهش و فناوری برنامه‌ریزی می‌شود.

دهقانی فیروزآبادی گفت: با تفاهم‌هایی که با صندوق‌های دیگر و نهادهای بالادستی انجام گرفته، پیش‌بینی می‌شود که انشاءالله تا روز برنامه گام دوم، نزدیک هزار میلیارد تومان، پتانسیل جذب سرمایه در برنامه گام دوم توسط دانشگاه و صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر عرضه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهش کاربردی دانشگاه آزاد اسلامي دانشگاه آزاد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۸۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ دبیر علمی این کنگره علمی گفت: این کنگره علمی-پژوهشی باحضور بیش از ۱۴۰ دانش آموز برگزار شد و از بین ۷۴ طرح ارائه شده، پس از ۲ نوبت داوری، ۵۶ طرح پژوهشی در زمینه‌های مختلف علوم ریاضی-علوم تجربی و علوم انسانی برای حضور در کنگره انتخاب شد.
سید امین سیحون افزود: «ساخت دستگاه تولید نخ پلاستیکی» «ساخت و بررسی دهان شویه گیاهی برضد باکتری استرپتوکوکوس موتانس» «رنگ بری از پساب‌های کارخانجات نساجی کاشان» «بررسی گیاه خارمریم بر شاخص‌های کبد چرب» «ساخت جارو برقی هوشمند» «تاثیر آموزش تفکر انتقادی بر خودکارآمدی تحصیلی و انگیزشی تحصیلی دانش آموزان متوسطه اول کاشان» از جمله طرح‌های ارائه شده در این کنگره است.
سومین کنگره علمی-پژوهشی دانش آموزی پژواک با هدف شناسایی علایق و استعداد‌های دانش اموزان - تقویت روحیه خود باوری و اعتماد به نفس و کار گروهی در دوره اول متوسطه این مجتمع در فرهنگسرای علامه فیض کاشانی در دو قسمت سخرانی و ارائه پوستر برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند