Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حامد علم الهدی عصر پنجشنبه در مراسم افتتاح دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار کرد: به صورت مستقل دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی می‌شود تا فعالیت‌ها و برنامه ریزی ها در جهت تقویت رویکردهای علمی و تخصصی در این بخش به همگرایی بیشتر منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هر چند پرداخت هزینه از جیب ایرانیان برای حمایت از جهان اسلام و جبهه مقاومت قابل هضم برای تعدادی از مردم نیست اما افتخار می‌کنیم که این هزینه را پرداخت کرده و به تقویت نهاد اسلام کمکی راستین می‌کنیم.

رئیس گروه تخصصی دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هر چند مردم ما با مشکلات معیشتی و اقتصادی روبه رو هستند و تحریم‌های ناجوانمردانه استکبار جهانی میدان را برای ملت ایران تنگ کرده اما هرگز از پرداخت هزینه به نفع جهان اسلام و حمایت از مردم مظلومی همچون فلسطین ابایی نداریم و آشکارا این حمایت‌ها را اعلام می‌کنیم.

علم الهدی جمهوری اسلامی ایران را پرچمدار وحدت امت اسلامی برای رسیدن به امت واحده اعلام کرد و افزود: در سایه گفت‌وگو و تعامل است که این همگرایی به دست آمده هر چند که هزینه‌هایی نیز پرداخت کردیم که به دور از پنهان کاری به این امر افتخار می‌کنیم.

اجماع مسلمان حول محور قرآن ضرورت دارد

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در کنار مجاهدت شهدای مقاومت علمای این جبهه نیز سعی وافر کردند تا جلوی تفکرات انحرافی گرفته شده و به نوعی تحکیم مبانی دینی و اعتقادی اتفاق بیفتد.

علم الهدی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با درک خلأ به وجود آمده در این حوزه سعی کرده تا به تقویت تقریب مذاهب کمک و در استان‌های مختلف به فراگیری و پشتیبانی این امر همت کند.

وی تلاش بی رحمانه دشمنان را در ایجاد تفرقه در بین امت اسلامی یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه عمده مشترکات ادیان و مذاهب اسلام بر مدار پیامبر، کتاب و سنت یکی است، پس به همین خاطر حرکت‌ها و اقدامات تحریک آمیز بی نتیجه خواهد بود.

علم الهدی ادامه داد: اگر اختلافی هم باشد در فروع فقهی است که به یقین آن را تحمل می‌کنیم و همچنان بر اجماع مسلمانان حول محور قرآن و اصول اسلامی تاکید داریم.

راه اندازی ۱۵ دفتر تقریب در کشور

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر شورای راهبری تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: تاکنون ۱۵ دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور راه اندازی شده است.

سروری مجد تصریح کرد: برای رسیدن به پیام امت واحده باید تمام دیدگاه‌های تفرقه انگیز را کنار بگذاریم و به دور از نگاه خصمانه روی مؤلفه‌های مشترک تاکید کنیم.

وی طرح مباحث علمی، مناظره‌ها و گفت‌وگوهای منطقی را در این حوزه یادآور شد و گفت: با راه اندازی دفاتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی سعی داریم تا به سمت برگزاری این نشست‌ها حرکت کنیم.

کد خبر 5216804

منبع: مهر

کلیدواژه: جبهه مقاومت اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های ایران انتخابات 1400 چالش شایستگی ویروس کرونا فلسطین بوشهر جنبش ازما آمار کرونا اردبیل گرگان انتخابات شورای شهر و روستا زلزله کرمانشاه واکسن کرونا عکس استانها تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی دفتر تقریب مذاهب راه اندازی علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • وعده صادق موجب افتخار جهان اسلام شد
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام