Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید هادی سید فضلی سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد گفت: صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد به منظور ارتقای پاسخگویی در قبال مسئولیت اجتماعی نسبت به افزایش خدمات بیمه‌ای و همچنین افزایش سقف پوشش‌ها و تعهدات بیمه حوادث دانشجویی در تمام طول ساعات شبانه روز برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید فضلی افزود: از ابتدای سال تحصیلی جدید جبران هزینه‌های پزشکی ناشی از حوادث تا سقف هفت و نیم میلیون تومان است.

سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد در ادامه درباره میزان پوشش بیمه ای نقص عضو نیز بیان کرد: جبران هزینه نقص عضو (کلی یا جزئی) ناشی از حادثه تا سقف سی میلیون تومان و جبران هزینه فوت ناشی از حادثه نیز سی میلیون تومان خواهد بود.

شرایط استفاده از بیمه حوادث دانشجویی

منظور از حادثه، اتفاقات غیر عمدی و غیر قابل پیش بینی ناشی از عامل خارجی(تصادف، سقوط، خفگی ناشی مسمومیت، برق گرفتگی، آتش سوزی، شهادت و…) است که بدون قصد و اراده دانشجو در مدت تحت پوشش رخ دهد و منجر به جرح، نقص عضو، از کار افتادگی و یا فوت شود.

نقص عضو یا از کار افتادگی دائم (کلی یا جزئی): منظور از نقص عضو یا از کار افتادگی دائم (جزئی یا کلی) قطع، تغییر شکل و یا از دست دادن توانایی انجام کار عضوی از اعضای بدن است که به علت حادثه تحت پوشش صندوق تأمین خسارت حوادث دانشجویی به وجود آید و وضعیت دائمی و قطعی داشته باشد.

 فقط هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه در تاریخ وقوع قابل پرداخت بوده و هزینه‌های تداوم درمان قابل پرداخت نیست.

در صورت بروز نقص عضو، خسارت بر حسب تعرفه و با توجه به درصد نقص عضوی (دیه) که توسط پزشکی قانونی و دادگاه تائید شده باشد از مبلغ کل تعهد قابل پرداخت است.  

با توجه به اینکه تنها یک نوع هزینه جهت بروز حادثه قابل پرداخت است در موارد نقص عضو (تعیین دیه) توسط پزشکی قانونی و دادگاه، حتما مشخص شود که آسیب دیده درخواست دریافت نقص عضو یا صورت هزینه‌های بیمارستانی را دارد.

 اسناد هزینه و فاکتور‌های ارسالی باید ممهور به مهر پزشک معالج یا بیمارستان، بدون قلم خوردگی، با ذکر تاریخ مشخص و شرح خدمات انجام شده و در سربرگ معتبر باشد.

خسارت درمانی پرداختی توسط صندوق فقط در صورت بروز حادثه ناشی از عامل خارجی قابل پرداخت بوده و هیچگونه خسارتی بابت فوت، نقص عضو یا درمان ناشی از بیماری (از قبیل بیماری قلبی، نارسایی کلیه و…) توسط صندوق قابل پرداخت نیست.

در صورت بروز حادثه، دانشجوی حادثه دیده یا، ولی دانشجو برای دریافت خسارت مکلف است حداکثر ظرف مدت ۶ ماه پس از بروز حادثه با تکمیل فرم درخواست خسارت نسبت به ارائه مدارک زیر به دبیر کمیته حوادت دانشجویی واحد اقدام کند.

ردیف

 

عنوان مدرک

۱

الزامی برای تمامی حوادث

اصل یا کپی برابر اصل گزارش حادثه با ذکر نام حادثه دیده که به تائید مراجع ذی‌ربط رسیده باشد. (مطابق با بند‌های فرم)

۲

فرم گزارش حادثه (نمونه ۱۲۰/۱۶ پیوست) و درخواست خسارت حوادث (نمونه ۱۱۴/۱۶ پیوست)

۳

گواهی اشتغال به تحصیل و برگه انتخاب واحد در ترم وقوع حادثه و ترم جاری

۴

تصاویر شناسنامه و کارت ملی

۵

اصل مدارک و صورت هزینه های بیمارستانی در زمان حادثه با مشخصات کامل حادثه دیده

۶

نقص عضو

 

گواهی پزشکی قانونی و حکم دادگاه مبنی بر بروز نقص عضو در زمان حادثه با ذکر مشخص درصد دیه آن

۷

حوادث منجر به فوت

اصل یا کپی برابر اصل (توسط دادگستری) گواهی فوت و جواز دفن

۸

اصل یا کپی برابر اصل (توسط دادگستری) گواهی حصر وراثت اولیای دم

۹

اصل یا کپی برابر اصل (توسط دادگستری) گزارش معاینه جسد توسط سازمان پزشکی قانونی

۱۰

حوادث رانندگی

در حوادث رانندگی ارسال اصل یا کپی برابر اصل (توسط دادگستری) کروکی و گزارش راهنمایی و رانندگی الزامی است

تمام صورت هزینه‌های بیمارستانی باید به صورت اصل یا کپی برابر اصل (توسط بیمارستان یا دادگستری) ارائه شود.

چنانچه دانشجو تحت پوشش سایر بیمه‌ها اعم از تأمین اجتماعی یا خدمات درمانی نیز باشد مدارک ارائه شده با ذکر میزان مبلغ دریافتی باید توسط بیمه گر مذکور تایید و برابر اصل شده باشد.

تمام مدارک مربوط به گزارش حادثه، جواز دفن، گواهی فوت و معاینه جسد باید به صورت اصل یا تصویر برابر اصل شده توسط دادگستری ارائه گردد و علت نامه فوت صریحا در آن مشخص و قید شده باشد.

ارائه تمامی مدارک و مستندات الزامی بوده و بدیهی است نقص هر یک از موارد و مدارک مورد اشاره باعث عودت پرونده خواهد شد؛ لذا در صورت گذشت مدت زمان ۶ ماه از تاریخ حادثه، اداره کل تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان هیچگونه تعهدی نسبت به تأمین خسارات پیش آمده و جوابگوی ضرر و زیان نبوده و مسئولیت تأمین آن بر عهده قصور کننده است.

هر گاه ثابت شود که بیمه شده تعمدا به وسیله اظهارات کذب و یا ارائه مدارک نادرست اقدام به دریافت وجوهی برای خود کرده است در این حالت نام مشمول از لیست تحت پوشش خارج و صندوق محق به دریافت مبالغی است که تحت هر عنوان بابت جبران خسارت به بیمه شده پرداخت کرده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: صندوق رفاه سال تحصیلی هزینه فوت نقص عضو دانشجو دانشگاه آزاد راهنمایی و رانندگی بیمه حوادث صندوق رفاه دانشجویان بیمه حوادث دانشجویی اصل یا کپی برابر اصل توسط دادگستری پزشکی قانونی دانشگاه آزاد قابل پرداخت بروز حادثه نقص عضو تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۴۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از کاهش ۲۳ درصدی فوتی‌های حوادث کار کرمانشاه در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسن مرادی در نشست خبری امروز (دوازدهم اردیبهشت) یکی از مهمترین اقداماتی که در حوزه روابط کار انجام می‌شود را بازرسی از کارگاه‌ها با هدف اجرای صحیح قوانین و مقررات، صیانت از نیروی کار و کاهش حوادث اعلام کرد و افزود: سال گذشته بالغ بر هشت هزار بازرسی از کارگاه‌های سطح استان صورت گرفت که شامل بازرسی‌های ادواری و موردی بوده است.

وی از وقوع ۲۸۲ حادثه کار در سطح کارگاه‌های استان در سال گذشته خبر داد که نسبت به سال قبل از آن با ۳۰۴ حادثه کار روندی کاهشی داشته و یادآور شد: در آمار فوتی‌های ناشی از حوادث کار که بسیار حائز اهمیت است، سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۲۳ درصدی داشتیم و تعدادی فوتی‌ها از ۲۱ مورد به ۱۷ مورد رسید.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه بیشترین حوادث کار را مربوط به کارگاه‌های ساختمانی دانست و ادامه داد: با توجه به تعدد کارگاه‌های ساختمانی و تعداد کم بازرسین اداره کار که تنها ۲۰ نفر هستند این امکان را نداریم که در هر کارگاه یک بازرس مستقر کنیم و برای کاهش حوادث کار خصوصا در بخش ساخت و ساز نیازمند همکاری راه و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری و خصوصا خود کارگران و کارفرمایان هستیم.

رسیدگی به ۷۶۰۰ دادخواست کارگری در سال گذشته

وی یکی دیگر از اقداماتی که در حوزه روابط کار در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه انجام می‌شود را کارهای شبه قضایی در هیات‌های حل اختلاف و هیات تشخیص اعلام کرد که به اختلافات بین کارگر و کارفرما رسیدگی می‌کند و خاطرنشان کرد: سال گذشته در این بخش ۷۶۰۰ دادخواست دریافت کردیم که منجر به صدور هفت هزار رای شده که از این تعداد ۳۰ درصد معادل بیش از دو هزار رای سازشی بوده است.

مرادی از کاهش میانگین زمان رسیدگی به این دادخواست‌ها نیز خبر داد که در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۳ روز بوده و در سال ۱۴۰۱ به ۴۹ روز و در سال گذشته به ۴۰ روز رسیده و  گفت: قرار است امسال این زمان به کمتر از ۳۰ روز کاهش یابد.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه یکی از مواردی که منجر به بالا بودن زمان رسیدگی به پرونده‌ها در سنوات گذشته می شد را تعداد کم شعب تشخیص اعلام کرد که در شهر کرمانشاه دو شعبه و در برخی شهرستان‌ها از جمله ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب شعبه نداشتیم، اما اکنون تعداد شعب در کرمانشاه به شش شعبه افزایش یافته و در تمامی شهرستان‌ها نیز شعبه داریم.

۳۰۰۰ نفر در کرمانشاه بیمه بیکاری می‌گیرند

به گزارش ایسنا، مرادی از آخرین وضعیت بیمه بیکاری در استان کرمانشاه نیز یاد کرد که مربوط به افرادی است که خارج از خواست و اراده خود از کار بیکار شده اند و بسته به سابقه کار و همچنین متاهل و یا مجرد بودن می‌توانند از شش ماه تا ۵۰ ماه بیمه بیکاری دریافت کنند.

 مرادی با اعلام اینکه هم اکنون سه هزار نفر در کرمانشاه بیمه بیکاری می‌گیرند، افزود: نمی‌توان گفت همه این افراد بیکار شدگان سال گذشته هستند و تعدادی از این افراد در سنوات گذشته بیکار شده و هنوز از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه بیشترین تعداد افرادی که در استان کرمانشاه در سنوات اخیر بیمه بیکاری دریافت کردند را مربوط به سال ۱۳۹۹ و ایام بیماری کرونا دانست که حدود ۸۶۰۰ نفر بود و گفت: سال ۱۴۰۰ تعداد افرادی که بیمه بیکاری می‌گرفتند در استان ۴۲۰۰ نفر و سال ۱۴۰۱ حدود ۳۶۰۰ نفر بود.

طبقه‌بندی مشاغل در ۸۵ درصد کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر

مرادی یکی دیگر از اقدامات خوبی که در حوزه روابط کار انجام شده ر ا طبقه‌بندی مشاغل اعلام کرد که صرفا در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر انجام می‌شود و هدف آن اجرای عدالت در پرداخت مزد است، بگونه‌ای که با اجرای این طرح دریافتی کارگری که تحصیلات و سابقه کار بیشتری دارد، با کارگران با تحصیلات و سابقه کار کمتر یکسان نیست.

وی با بیان اینکه ماده ۵۰ قانون کار ابزار قانونی است که برای اجرای این طرح در اختیار داریم، از اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در ۸۵ درصد ۳۴۶ کارگاه بالای ۵۰ نفری که در استان داریم، خبر داد.

معاون اداره کار استان کرمانشاه از تعامل خوب تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز در استان یاد کرد و افزود: هم‌اکنون ۲۹۵ تشکل فعال در سطح استان داریم و شاهد کمترین میزان تنش بین تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در استان هستم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد